Ресторант „Вила Маре“ има удоволствието да Ви покани на едно незабравимо кулинарно пътешествие, посветено на изтънчените вкусове и аромати на висококачествени вина и специално подбрани ястия. Отбележете в календарa си 9ти април, за да станете част от уникалната дегустационна вечер с участието на изтънчените вина от изба Tenuta Carretta.

Просеко Mille Bolle DOC

Старт на вечерта ще поставим с Просеко Mille Bolle DOC, сервирано с брускета с домашен тарама хайвер и салса скариди, което ще стимулира всичките Ви сетива.

Свежо бяло вино Gavi del commune de Gavi

Продължаваме със свежо бяло вино Gavi del commune de Gavi, което е перфектно допълнено с филе от лаврак, сервирано върху канапе от артишок и лимоново велуте.

Розе Cereya Langhe Rosato и червено вино Podio Langhe Nebbiolo

Любителите на розе ще имат удоволствието да опитат Cereya Langhe Rosato в съчетание с класическа паста Пене Помидоро.

Погрижили сме се и за почитателите на червено вино с Podio Langhe Nebbiolo – едно изкушение, поднесено в компанията на късчета от свинско месо Иберико, хрупкав крокет с трюфел и сос Капучино.

Десерт

Кулинарното пътешествие ще завърши с богат на вкус шоколадов чийзкейк с малини и ликьор Лимончело за десерт, обещаващ сладък финал на тази запомняща се вечер.

Резервации

Не пропускайте възможността да се насладите на това изкусително меню и да се потопите в света на фината кулинария.

Събитието ще се проведе на 09.04.2024г. от 19:30 часа и е С ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕЗЕРВАЦИЯ и куверт 90лв. на човек. Местата са ограничени, затова резервирайте своето място още днес и се подгответе за незабравима дегустационна вечер в ресторант „Вила Маре“.

За повече информация и резервации, моля свържете се с нас на 088 755 1551 или на имейл villa.mare@abv.bg.

Очакваме Ви, за да споделим заедно този неповторим вкусов и визуален спектакъл!

Tenuta Carretta е италианска винарска изба с богата история, където миналото, настоящето и бъдещето е срещат по най-добрия начин, за да напишат заедно рецептата за успех на висококачественото си вино. Лозовите масиви на Tenuta Carretta са част от винарския район Langhe-Roero и Monferrato, изключителна територия, призната за обект на световното наследство на ЮНЕСКО.

Tenuta Carretta практикуват устойчиво винопроизводство, с ръчно прибиране на реколтата, бавно пресоване на гроздето и балансирана мацерация. Всяка фаза има за цел да съхрани и предаде в цялост баланса и хармонията на гроздето в бутилката чак до чашата.

Насладете се на резултатите от тези процеси на нашата дегустационна вечер на 09.04.2024 г.