Тази година “Денят на влюбените” се пада в понеделник и малко се ограничават дейностите, които може да правите с половинката си. Но пък това не трябва да е пречка за прекарването на един незабравим ден! Ние искаме да ви помогнем с няколко идеи за празника, подходящи за двойки на различни възрасти: 

Останете си вкъщи и прекарайте време заедно 

Вместо да измисляте различни дейности навън защо не прекарате вечерта на Св. Валентин заедно вкъщи. Ето и няколко дейности, които може да правите:

  • да направите пуканки и да гледате любимия ви филм;
  • да сготвите заедно любимото ви ястие; 
  • да играете любимите ви настолни игри. 

Идеята тук е просто да се насладите на компанията ви и да си припомните как започна магията на любовта ви. 

Разходете се по плажа

Може би през февруари няма да ви е много топло до морето, но любовта в сърцата ви ще ви сгрее. Важното е да сте с любимият си човек и да се забавлявате. 

Покарайте кънки на лед

Карането на кънки може да бъде както романтично, така и доста забавно. Интересната част идва, когато не можете да карате или сте начинаещ на леда.  По този начин ще се научите да си помагате един на друг и ще се насладите на компанията си. 

При ясно небе отидете да наблюдавате звездите

Не се нуждаете от телескоп за изпълнението на подобна среща. Трябват ви само одеяло, нещо топло за пиене и евентуално приложение за наблюдение на звездите. По този начин ще може да разпознавате съзвездия или по-скоро да научите доста нови! А за да е по-романтично дори може да съчетаете звездното изживяване с разходка по плажа и дори да си запалите накрая огън на пясъка. 

Насладете се на романтична вечеря в ресторант Вила Маре

Освен вкусно приготвена храна и любезно отношение в луксозният ресторант Вила Маре може да се насладите на романтична обстановка както отвътре, така и в нашата градина. При желание за подобна романтична вечер не забравяйте да направите резервация! 

В случай че имате дете, ресторанта разполага и с детски кът, в който може да си играе с други деца, докато вие се радвате на романтичната си компания. 

Надяваме се прекарате един незабравим Св. Валентин и не забравяйте да показвате любовта си всеки ден от годината!