8 march 8 март

1. Изискан вкус и утвърдена кулинарна дестинация
Невероятно близост до Варна в комбинация с уникалната атмосфера на Св. Константин и Елена – курортен комплекс утвърден в последните години като новата кулинарна дестинация на българското Черноморие. Живописният комплекс предлага разнообразие от ресторанти, известни със своето високо качество на храна и обслужване, а Villa Mare е целогодишна локация с прекрасна зелена градина точно в центъра на курорта. Близостта до Варна е най-лесният начин да излезте от градската динамика и да се насладите на спокойствието, което предлага к.к. Св. Константин и Елена само на 5 минути с кола.

2. Отлична кухня с разнообразие от вкусове и аромати
Ресторантът е известен със своите изключителни морски деликатеси, авторски десерти, многокомпонентни основни ястия и най-вече с качеството на предлаганите ястия. Подарете на любимата жена вкусно кулинарно преживяване с избрани специалитети.

3. Релаксираща и уютна атмосфера
Villa Mare е мястото, където можете да избягате от ежедневната суета. Уютната атмосфера и модерният същевременно уютен интериор създават чувство за спокойствие и релакс. Усетете празника и женската чувственост на фона на приятна музика и най-вече с подходящата компания.

4. Професионално обслужване и гостоприемство
Екипът на Villa Mare е известен със своето професионално отношение и внимание към детайла. Очаквайте перфектно обслужване, което ще направи вечерта ви още по-специална.

5. Идеалното място за специални моменти
Независимо дали става въпрос за романтична вечеря или специален обяд, Villa Mare предлага перфектната обстановка за създаване на незабравими спомени с любимите хора. Споделете празника със семейството (ще се погрижим за най-малките в обособения ни детски кът на една ръка разстояние) или с приятелки – по женски. Нека празникът е споделен!

6. Изискани напитки и вина
Изборът на напитки и вина във Villa Mare е внимателно подбран, за да допълни всяко ястие. Това е идеалната възможност да се възползвате от консултация с нашия сомелиер или да дегустирате вино, което не сте дръзвали да опитате преди.

7. Пролетта наближава, нека излезем навън
Осми март е ден, посветен на любовта и уважението към жените. Но подсказва и началото на пролетта, когато е време да излезем от оковите на зимата, време за събиране с приятели и споделени вечери навън. Villa Mare предлага идеалната обстановка за това.

8. Детски кът, паркинг за клиенти на ресторанта
Отпразнувайте Международния ден на жената и се възползвайте от куп предимства да сте именно във Villa Mare – безплатен паркинг за клиенти, детски кът за най-малките и най-голямото предимство: не приготвяте вечеря вкъщи, а празнувате Жената, нейната сила, енергия и величие!

 

Нека този Осми март бъде изпълнен с радост, любов и незабравими моменти!
Направете своята резервация на телефон: 088 755 1551

 

А ако искате да разберете повече за ролята на жените в ресторантьорския бранш, препоръчваме да прочетете нашата нова статия, която разказва за най-известните жени шеф-готвачи в света.