Храненето навън с деца е изпълнима задача, без да се налага да ходите в ресторант за бързо хранене. Да създадете у децата си навик да се хранят навън изисква известно усилие, но наградите си заслужават за истинско семейно изживяване! Ще създадете приятни моменти заедно, докато се наслаждавате на вкусна храна в специална среда.

Децата попиват случващото се около тях като гъба. Колкото повече дейности правите с децата си, толкова повече те ще научат за света около тях. Рано или късно децата ще се научат да се държат възпитано и прилично на обществени места и колкото по-рано започнете да ги въвличате в този вид занимание, толкова по-бързо ще придобият полезни навици. Ето още няколко предимства да отидете на добър ресторант с цялото семейство:

  • Опитването на нови храни може да направи детето ви по-малко придирчиво

Това е чудесна възможност да запознаете децата с идеята да опитват нови неща. Една добре приготвена, питателна и здравословна храна във Вила Маре ще превърне вечерята в истинско събитие за децата – те ще знаят, че храната е подготвена и поднесена с грижа и грижа; че не е важен само вкусът, но и разположението и външният вид на чинията.

  • Вечерята на официално място е голямо изпитание за децата

Това е тест за това доколко детето може да се държи прилично и възпитано в среда, в която има много разсейващи фактори — други хора, деца и т.н. Понякога на децата им е трудно да се концентрират за дълго време дори върху думите на родител . Ако обаче дадете пример как трябва да се държите в такава среда, детето ще изгради навици, с които ще последва примера ви и на други места.

 

Как да се насладите на вечеря в ресторант с деца

Докато храненето навън от време на време може да бъде освежаващо, включването на децата в къмпинг също има своите предимства. В нашия изискан ресторант всеки на масата може да се наслади на вкусна храна, изискани напитки и забавни разговори. За да сте сигурни, че си прекарвате добре, трябва да разработите стратегия, за да задържите вниманието на децата си по време на вечеря. Ето няколко съвета, за да осигурите качествено забавление на открито.

Когато избирате изискан ресторант, препоръчваме да останете на място, което не само ще задоволи вкуса ви, но и ще забавлява най-малките. Препоръчваме да избягвате ресторантите за бързо хранене, тъй като хамбургерът и пържените картофи не са включени в рецептите за здравословно хранене за тийнейджъри. Тук ще намерите специалистично меню с внимателно подбрани продукти и съставки. Във Вила Маре се грижим за изживяването на всеки посетител, независимо от възрастта му. С нас определено не трябва да правите компромис с качеството на храната или приятелската атмосфера за деца. В детския кът ще намерите професионална грижа от аниматор, който ще гарантира доброто настроение на вашите деца.

  • Вечеря преди тренировка у дома

Когато обучавате децата на хранене на обществени места, е полезно да ги подготвите предварително за средата и атмосферата навън. Ето защо можете да „обучите“ храненето у дома, като научите бебето си как да се храни и да се държи така, сякаш е навън. Редовното „обучение“ помага на децата да развият устойчиви навици.

Научете детето си да говори по-тихо на масата и да изчаква търпеливо сервирането на храната. Дръжте нещата, които детето ви няма да види в ресторант, далеч от зоната за хранене. Например, можете да изключите телевизора, да поставите телефона или таблета си в друга стая. По този начин ще подчертаете разсейващите компоненти, така че детето да се научи как да се държи, докато чака храна в ресторант.

  • Резервирайте масата в ресторанта 30 минути преди обичайното време за съхранение за десет

Времето на вашите планове за вечеря има значение. Ако е възможно, препоръчваме ви да вземете маса в ресторант и да направите поръчката си при сервитьора не по-късно от 30 минути преди обичайното време за хранене на вашите деца. По този начин, когато храната пристигне, те вече ще са гладни, но не до степен да се ядосат.

Когато избирате време за хранене извън дома, е добре то да не съвпада с обичайния час за лягане на детето. В такава ситуация той ще се почувства сънлив, а умората може да доведе до неприятни преживявания. Детето ще се бори с желанието за сън, което ще го направи по-мрачно и по-склонно към раздразнение. Ако е възможно, изберете време за вечеря след дрямката.

Ако се нуждаете от специални грижи, като столче за хранене или одеяло за вашето дете, моля, не се колебайте да уведомите нашия обслужващ персонал. Ние ще гарантираме, че вашето семейство има възможно най-доброто изживяване, докато отсяда във Вила Маре.

  • Обсъдете с децата си какво е и какво не е позволено на обществени места.