ПИТИЕ

Villa Mare – мястото, което глези всички сетива.

Разположен само на 10 километра от Варна, в един от най-красивите и зелени черноморски курорти Св. св. Константин и Елена, ресторант Villa Mare ще Ви очарова със своя модерен дизайн и уютната обстановка.
Това не е място, където просто ще седнете, за да се насладите на вкусен обяд или вечеря, това е едно истинско преживяване и удоволствие за всички сетива.
Бутиков, стилен и много изискан ресторант, в който може да се насладите на романтична среща, да организирате бизнес вечеря, рожден ден, сватба или друг специален повод.
Първото, което ще Ви направи впечатление, е приятната атмосфера, която създава едно усещане за уют, а в същото време се отличава с изисканост и модерност.
Персоналът ще Ви посрещне с усмивка и ще направи преживяването в ресторанта изключително приятно.
Изтънченото и богато на вкусове меню ще Ви очарова и ще искате да опитате от всеки един специалитет, приготвен с много внимание и вкус от професионалисти.
Селекцията от подбрани ястия ще поглези всичките Ви сетива и ще Ви пренесе до различни кътчета в Европа. Във всяко едно вкусно предложение ще откриете специалния почерк на шеф готвачът, който е добавил и щипка любов за разкош.
Ресторантът разполага с модерно обзаведена закрита част, както и красива градина, която е на разположение през цялата година.
В градината ще се чувствате изключително приятно и ще се насладите на времето прекарано с любими хора в една атмосфера, съчетаваща в себе си уюта, модерността и изтънчения стил.
И това не е всичко! Ресторант Villa Mare предлага и страхотен детски кът, където вашите малки съкровище ще се забавляват от сърце, а Вие ще можете да се насладите на вечерята си спокойно. Обстановката в детския кът е изключително приказна и ще пренесе децата в един чуден свят на игри и забавления. Благодарение на лъчезарните аниматори, които са професионалисти в своята област, децата няма да скучаят нито за миг.
Насладете се на незабравими мигове, прекарани в един от най-добрите ресторанти край Варна, който ще спечели сърцето Ви не само с изтънчени ястия, но и с уютна атмосфера и любезен персонал.