Без значение дали искате да отбележите важно за Вас събитие, като сватба, кръщене, рожден ден или да празнувате заедно с любимите хора Коледа, Нова година или друг празник, важно е да изберете най-доброто място за това.
Villa Mare е заведението, което ще Ви предложи едно незабравимо преживяване, благодарение на уникалната атмосфера, божествените специалитети и вежливото обслужване.
Тук ще се почувствате толкова уютно, че ще ви се иска да се връщате пак и пак…
Изпипали сме всичко до най-малкия детайл, защото искаме нашите гости да се чувстват специални и да задоволим всяко едно тяхно желание.
Професионален шеф готвач ще се погрижи за Вашето специално меню, за да поглези сетивата Ви и да Ви пренесе в един по-хубав свят.
Модерната обстановка и стилният интериор ще Ви накарат да се чувствате фантастично, а любезният персонал ще е на Ваше разположение по всяко едно време.
Тук е перфектното място да изпратите старата година и да посрещнете една по-добра 2022 година.
За нашите гости сме подготвили специално меню, за да може празникът да е още по-хубав.
Ще имате възможността да се насладите на изискани специалитети, приготвени с много любов и внимание от професионални готвачи.
Разбира се, няма празник без забавление, затова сме Ви подготвили страхотна програма за Новогодишната нощ, която включва:
DJ, фолклорна програма, новогодишно меню, детско меню, детски кът и много усмивки!
Може да разгледате Новогодишната ни оферта тук: https://villamare.bg/newyear2022