Ресторант Villa Mare част от Varna Restaurant Week 2019.

Villa Mare е един от всички 15 ресторанта, които бяха избрани за участие във фестивала! Специално за събитието, подготвихме две сет менюта, които ще може да опитате само по време на Varna Restaurant Week.

Restaurant Week е фестивал на разнообразните ресторанти с качествена кухня в София,Пловдив и Варна. Два пъти в годината над 10,000 човека посещават по няколко места от селекциите ни ресторанти в рамките на една седмица. Участващите ресторанти предлагат изкушаващи тристепенни менюта за фиксирана цена, без включени напитки. Ние избираме уникалния микс от места според вида и високото качество на кухнята, майстор-готвачите, качеството на обслужването и добрия интериор.

Повече: restaurantweek.bg/villamare

Меню 1
Салата
Микс от листни салати със спагети от моркови и тиквички, авокадо и сушени домати, овкусени с цитрусов дресинг

Основно
Задушено заешко с картофени ньоки със зелен френски боб, бекон и червена чушка, поднесено с горчичен грейви сос

Десерт
Мелба с домашен сладолед (без лактоза), сезонни плодове и малиново кули

Меню 2
Салата
Капрезе ‘Villa Mare’ (микс от чери домати, розов белен домат, моцарела и бейби моцарела, овкусени със сос песто)

Основно
Котлет от Милокоп на скара, гарниран с пюре от броколи, картофена слама и средиземноморска салца, поднесени с шафранов сос и цитруси

Десерт
Рафаело ‘Villa Mare’